Dnevni horoskop 14.09.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sunce - Saturn kvadrat može donijeti razne probleme, odgode i financijske poteškoće. Savjetujemo da se ne oslanjate na obećanja. Danas će sve biti teže za ostvariti.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas ćete biti u stanju zbunjenosti i manje učinkoviti na poslu. Izbjegavajte rasprave sa nadređenim osobama i dajte ono najbolje od sebe da nadoknadite propušteno. Navečer ćete ići u posjetu prijateljima ili rodbini i vaše raspoloženje će se popraviti.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Možda ćete morati ći na neplanirano poslovno putovanje koje vam donosi dobit. Dobro se pobrinite za dokumente i za prtljagu. Obratite pažnju na to što se oko vas događa, posebno vezano uz partnera ili nekoga tko ima važnu ulogu u vašem životu. Starija osoba iz obitelj navečer će trebati vašu pomoć.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Morati ćete potrošiti određenu svotu novca kako bi obavili popravke kod kuće. Poslijepodne ćete morati mjenjati planove i riješiti iskrsnule probleme. Kako bi izbjegli kašnjenja prihvatite svu ponuđenu pomoć. Zbog financijskih poteškoća moguća je svađa sa voljenom osobom.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Na poslu vam se može dogoditi pogreška zbog koje ćete morati ostati raditi prekovremeno kako bi to ispravili. Savjetujemo da pripazite i da odluke ne donosite naglo. Nemojte pokušavati ubrzati stvari. Upoznati ćete osobe koje će vam kasnije pomoći.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Uzrujati će vas financijska situacija. Razmislite možete li nešto učiniti za nekoga tko vam može dati nešto za uzvrat što vam treba. Ostanite smireni kako bi izbjegli neugodne situacije. Ako je pred vama kakav ispit ili putovanje, odgodite to.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Niste u najboljoj formi i zaključujete kako ništa ne ide kako treba. Ne brinite se! Imate podršku prijatelja. Promjene u privatnom životu biti će neizbježne. Nađite način da si olakšate stres. Sa voljenom osobom riješiti ćete financijski problem. Budite strpljivi.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Zdravstveni problem spriječiti će vas da odete na putovanje ili na sastanak koji ste imali u planu. Odnos sa voljenom osobom mogao bi se narušiti zbog starije osobe iz obitelji koja će se pokušati umješati.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Planirali ste novu aktivnost, ali nagla odluka može donijeti neuspjeh. Izbjegavajte prepirke i koncentrirajte se na ono što u danom trenutku radite. Odlično ćete se slagati sa mlađim osobama.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Poteškoće u komunikaciji krenuti će od jutra. Savjetujemo da budete na oprezu kroz poslovne aktivnosti. Nedostatak novca neka vas ne brine, jer ćete imati financijsku pomoć od starije osobe iz obitelji.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Uzrujati ćete se zbog nesporazuma sa nadređenom osobom i sa radnim kolegama. Vaša financijska situacija nije zadovoljavajuća, ali prijatelj će vam pomoći. Uz strpljenje i predanost ostvariti ćete što ste si zacrtali.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

U poslu ćete se suočiti sa neuspjehom koji će uzrokovati financijski gubitak, najvjerojatnije zbog poteškoća u komunikaciji. Ne predajte se! Uskoro dolaze nove prilike. Odluke nemojte donositi naglo i izbjegavajte nagađanja.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Starija osoba ponuditi će vam poslovnu ponudu koja će vas iznenaditi. Savjetujemo da dobro razmislite o ponudi, iako djeluje vrlo obećavajuće. Razmislite o savjetu starijeg muškarca. Više pažnje posvetite voljenoj osobi.

 

 

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT