Dnevni horoskop 14.06.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Sekstil Merkura i Urana donosi zanimljive promjene ali će sve one biti pozitivne. Pred svima nama je prilika da implementiramo one ideje koje smatramo neobičnima ili ih vežemo uz preuzimanje prevelikog rizika. Dan nije povoljan za susrete sa tajnim partnerima niti za započinjanje tajnih ljubavnih odnosa.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Oni od vas koji planiraju otvarati vlastito poduzeće danas trebaju potražiti potrebnu financijsku pomoć. Velike su šanse da ćete znati odabrati pravi pristup i uspjeti pojasniti točno što namjeravate. Bit ćete danas vrlo realni kada je u pitanju vrijeme odnosno rokovi pa bi bilo dobro da si odredite kratkoročne ciljeve.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Zdravstveno vam je stanje dobro međutim trebate obratiti više pozornosti na potrebu za odmorom. Pred vama je poseban dan, barem kada je u pitanju polje ljubavi. Velik broj vas čak će se odlučiti za brak. Nemate razloga brinuti oko novca jer ga možete zaraditi uz pomoć starije muške osobe. Posvetite se poslu.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Kroz jutarnje ćete se sate suočiti sa nekoliko financijskih poteškoća ali ćete ih relativno brzo prebroditi. Ako planirate posuđivati novac onda gledajte da je to što manja svota. Dan je odličan za umjetničke pothvate i sve što zahtijeva kreativnost pri razmišljanju. Vaš će vam talent, kreativnost i originalnost osigurati uspjeh.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Imat ćete priliku upoznati bitnu osobu koja će biti voljna podijeliti sa vama svoje iskustvo u poslu sa kojim se razmišljate baviti u budućnosti. Ovaj će vas susret potaknuti na nešto hrabrije planove pa samim time i poteze. Imate dobre šanse za uspjeh uz uvjet da ste strpljivi i odlučni. Oslonite se na intuiciju ali sve uzmite u obzir.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Očekuje vas dan prepun obaveza pa ćete morati prihvatiti nešto brži tempo, bez obzira željeli to ili ne. Oni od vas koji imaju u planu putovanje već bi sad trebali započeti sa pripremama. Radi se o velikom koraku u vašoj karijeri a voljena će vam osoba dati svu potrebnu podršku. Nemojte zanemariti potrebu za odmorom.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bit ćete dovoljno odlučni za to da završite zadatak na kojem ste počeli raditi prije nešto vremena. Netko će vam od rodbine ponuditi financijsku pomoć ali će vam istovremeno nametati svoje planove i poglede na svijet. Nemojte pristajati ni na kakve ucjene jer bi radi toga mogli prekinuti ljubavni odnos u kojem se nalazite.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Imat ćete priliku za riješiti probleme u vlastitom domu odnosno polako se popravlja atmosfera unutar obitelji. Neki će se od vas odlučiti za kupnju nekretnine ili će zamijeniti mjesto stanovanja za nešto veće i konformnije. Starija članica vaše obitelji neće poduprijeti ono o čemu govorite ali ne bi smjeli ignorirati njeno mišljenje. 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete bit jako uspješni u poslovnim ali i obiteljskim poduhvatima. Kroz jutarnje ćete sate imati i viška energije te ćete motivirati ljude iz okoline na to da se radi brže i bolje. Voljena će osoba čitavo vrijeme biti uz vas kao potpora. Vrijeme je za to da iskoristite svoje originalne ideje i da poradite na dugoročnim planovima.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Većinu ćete dana bit prepuni ideja a pronaći ćete i jedinstveno rješenje za probleme koje imate u poslu. Imajte na umu da se to neće svidjeti kolegama pa bi vam starija osoba mogla direktno prići sa kritikama i to u pokušaju da sruši vaše samopouzdanje. Budite oprezni, vjerujte u sebe i izbjegavajte prepirke.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Pokrenut ćete aktivnosti koje će se pokazati uspješnima ali i profitabilnima. Uz pomoć osobe iz kruga prijatelja uspješno ćete prebroditi sve poteškoće koje vas muče u poslijednje vrijeme. Pokušajte se kloniti pretjeranih kritiziranja drugih i izbjegavajte poticati razgovore o teškim temama iz prošlosti, ostanite smireni.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Imat ćete velik broj originalnih ideja i za svaku ćete smatrati kako vam može donijeti financijsku korist. Netko sa kim ste išli u školu mogao bi vam ponuditi da radite za nju/njega i to bi vam bilo najpametnije prihvatiti. Odluku donesite tek nakon što ste sigurni da ste upoznati sa svim uvjetima rada. Razgovarajte sa partnerom/icom.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Dan je odličan za stupanje u nove ljubavne odnose, za investicije i potpisivanje ugovora. Slobodno počnite raditi na planovima za stvaranje obitelji. Obratite pozornost na mišljenje drugih ljudi, bez obzira na to što mislite da ste potpuno u pravu. Kada je posao u pitanju, danas nećete biti u potpunosti objektivni.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT