Dnevni horoskop 14.03.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec i Jupiter se danas nalaze u četverokutnom položaju što stvara predispozicije za konflikte u ljubavnom i društvenom životu a također povećava šansu za nesporazume sa voljenom osobom i najbližima. Bit ćemo skloni pretjerano te nepošteno i naglo reagirati u onim emotivnim pitanjima. 

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Malo prošećite, razgovarajte sa ljudima i saznajte što se sve događa u vašoj okolini ili na radnom mjestu. Prikupit ćete tako i nekoliko vrlo vrijednih informacija ali i dobiti resurse sa kojima ćete kasnije postići još bolji radni uspjeh. Znanje koje danas prikupite odrediti će vaše odluke u budućnosti i donijeti vam par saveznika.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Mnogi će se od vas danas okrenuti razmišljanjima o vlastitom izgledu. Tražit ćete način na koji možete poboljšati fizički izgled. Nemojte se povesti za nekim iz okoline jer bi mogli nepotrebno potrošiti novac na proizvod ili uslugu koja ne vrijedi tog novca. Držite se onih osnovnih promjena u koje ste sigurni.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Budete li danas izbjegavali razgovore o bitnim temama, posebno sa voljenom osobom, sami ćete sebe dovesti u dramatičnu situaciju. Bitno je da ste direktni i otvoreni. Recite točno kako stvari stoje po pitanju vaših emocija kako ne bi nepotrebno nekoga zavlačili i suočili se kasnije sa ljutnjom. U poslu se oslonite na iskustva iz prošlosti.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Sve nedavne pogreške i izgubljeno vrijeme sad možete kompenzirati ukoliko krenete iz temelja i unesete promjene kojih se na neki način i bojite. Ako vam nedostaje inspiracije u onom što radite, pogledajte što i kako rade drugi i dobit ćete nove, korisne ideje. U ljubavi je situacija stabilna, prepustite se trenucima.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Bit ćete zabavni, šarmantni i vrlo dinamični a sve to pomoći će vam da se ljudi počnu više interesirati za ono što radite. Današnji dan shvatite kao platformu na kojoj se možete dokazati. Imate priliku demonstrirati zašto bi vas netko trebao zaposliti ili vam pomoći. Ako ciljate unaprjeđenje u poslu, sad je pravo vrijeme.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ukoliko odjednom stvari koje trebate rješavati procijenite kao manje važne i odlučite se na zabavu, očekujte zbunjenost. Nemojte se zavaravati i dozvoliti da vas netko ili nešto što nije bitno na kraju košta financijski. Razmislite malo bolje o ljubavnom odnosu u kojem se nalazite i je li taj odnos dugoročno za vas dobar.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas sa lakoćom možete unovčiti vlastiti talent, svoje kreacije, poslovne koncepte ili bilo što drugo na čemu konzistentno radite već neko vrijeme. Naglašena je i prilika da se povežete sa osobom iz prošlosti. Susret, ukoliko se za njega odlučite, svakako će vas podsjetiti na one stare trenutke i donijeti vam inspiraciju.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Privući će vas netko od poznanika a kroz razgovor ćete procijeniti tu osobu kao kreativnu, zavodljivu i privlačnu. Budite u početku oprezni kako bi prvo provjerili ima li ta osoba neki svoj, drugačiji interes i očekuje li nešto zauzvrat. Vjerujte vlastitom instinktu, razgovarajte sa zadrškom i ostanite pomalo tajanstveni.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete bit emotivni a većinu ćete dana provesti pod pritiskom. Od vas će se tražiti brzi odgovori na situacije. Nemojte pretjerivati ni u čemu i ni slučajno nemojte podcjenjivati ljude oko sebe. Oni od vas koji danas putuju mogu očekivati manje poteškoće u vidu odgoda ili nesporazuma vezano uz osobne dokumente.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Kada je u pitanju vlastita obitelj, danas ćete neke stvari uočiti po prvi put. Isto vrijedi i za bliske prijatelje. Trebate se raspitati o tome tko što zapravo planira da bi uskoro imali potpunu sliku i odlučili tko je vrijedan vašeg vremena i društva a sa kim morate obaviti razgovor. Ta će vam promjena povećati produktivnost.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete željni zabave sa prijateljima a današnje vam okolnosti i dozvoljavaju da se opustite. Okolini ćete pokazati da realno ali i emotivno gledate na situaciju i da vam je stalo do onoga što se događa pa ćete time i dobiti tuđu pomoć. U fazi ste u kojoj se vraćate na onaj pravi put i svaka je odluka bitna te vrijedna razmišljanja.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Mnogi će se od vas danas baviti tuđim problemima. Prije nego srcem i dušom krenete pomagati nekome, prvo razmislite je li ta osoba toga vrijedna. Neka vas tuđe suze ne zavaraju. U večernjim ćete satima doznati kako netko od bliskih prijatelja planira preseljenje u inozemstvo. Odgodite razgovore o većim poslovnim potezima.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT