Dnevni horoskop 14.01.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sekstil Urana i Sunca svakako će dovesti do zanimljivih ali neočekivanih i neobičnih promjena. Mnogi će od nas mijenjati dnevnu rutinu a prevladavati će nove ideje i zamisli. Nemojte se iznenaditi ako uočite da se nešto neobično dešava u vašoj okolini. Neobično ne znači i negativno stoga se otvorite novim iskustvima.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Zapamtite da nisu svi jednako brzi kao vi i prestanite očekivati od drugih previše. Otiđite do mjesta gdje možete naći znanje, dobiti inspiraciju ili osjećaj da pripadate. Situaciju ćete razumjeti tek kad uzmete odmak i pustite da se misli razbistre. Puno se toga događa ali ništa što ne bi moglo sačekati još koji dan.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas je jedan od onih dana kad možete pustiti da vas vode vlastite emocije a na taj ćete način najbolje razumjeti što se oko vas dešava. Možda vam se i neće svidjeti ono što čujete odnosno saznate ali samom činjenicom da konačno znate neke stvari dobili ste pola bitke. Budite iskreni po pitanju emocija.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Netko će vas pokušavati uvjeriti u to da napravite promjene koje nisu prikladne ni poželjne. Držite se onoga što znate i onoga što mislite da je ispravno i tako nećete pogriješiti niti ćete se dovesti u nezgodnu situaciju. Osoba iz prošlosti ponovno će imati utjecaj na vaš život ali samo u mjeri u kojoj vi to dozvolite.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Vrijeme je da napravite nekoliko promjena. Iznenadite one ljude koji smatraju da ste isti iz godine u godinu i pokažite da se ne bojite novih poduhvata ni preuzimanja rizika. Do uspjeha vas dijeli samo jedan korak u kojem trebate pokazati da imate sposobnost prilagoditi se okolini u vrlo kratkom roku.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte dozvoliti da vas netko uvlači u svoje probleme. Ako se previše opustite i ipak dozvolite tako nešto, imajte na umu da ćete na kraju biti etiketirani kao glavni krivac. Držite se vlastitih planova i budite svoji a jako je bitno da danas ne preuzimate nikakve izazove za koje niste sigurni da ćete ih moći izdržati.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Oni od vas koji se bore sa osjećajem krivnje trebaju znati da je ona uzrokovana smjerom u kojem trenutno idete. Napravite nekoliko prilagodbi da bi time prvenstveno olakšali sebi i nastavite ići naprijed. Ljubavni odnos neće postati stabilan sam od sebe već se morate prilagoditi i ne smijete pretjerivati.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Stvari izgledaju odlično, posebno na poslovnom polju ali ako postanete previše agresivni u naporima da steknete ono što želite, u zadnji će vas trenutak netko potpuno isključiti iz događanja. Budite graciozni ali i ponizni. Onoga trenutka kad će vam sadašnja pozicija bit sigurna možete uložiti više snage u nova osvajanja.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Razočarat će vas upravo oni ljudi kojima smatrate da možete vjerovati kada su u pitanju financije. Morate preuzeti kontrolu nad novcem koji imate i prestanite drugima dozvoljavati da govore u vaše ime. Ako se namjeravate uključiti u poslovni poduhvat sa nekim koga znate, ne prepuštajte ništa slučajnosti.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete jako skloni zaključivati stvari naprečac. Bolje pogledajte situaciju prije nego izreknete nekoliko nepravednih komentara. Velika je vjerojatnost da ćete nekoliko puta u danu mijenjati mišljenje što će zbuniti ljude sa kojima ćete imati dodira. Te promjene ipak pokušajte potkrijepiti obrazloženjem.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Prisjetite se poslovnih poduhvata iz prošlosti i vrlo ćete brzo uočiti poveznicu između starog projekta i potencijalno profitabilne nove ideje. Ne trebate potrošiti puno novca da bi dobili što želite ali trebate imati na umu da za sve treba vremena. Donesite odluku vezanu uz vlastitu budućnost i krenite.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte dozvoliti da vas emocije odvedu na pogrešan put. Morate sagledati čitavu sliku ako želite donijeti onu pravu odluku. Imate priliku razgovarati sa osobom do koje vam je stalo a isplatit će vam se ako uspijete prikupiti hrabrosti i reći točno ono što osjećate. Nemojte se suzdržavati, nemate što izgubiti.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Napravite sve što je potrebno, čak i ako to podrazumijeva putovanje, samo da završite posao koji morate. Imat ćete sposobnost završiti sve što počnete ali ako dozvolite da vas netko stalno ometa ili da vas nagovori na to da preuzmete njegov ili njen dio posla, bit ćete u zaostatku. Usmjerite se dakle vlastitim postignućima.

 

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT