Dnevni horoskop 13.09.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Venera - Saturn trigon donosi više odgovornosti u ljubavnom životu. U nekim slučajevima može doći do žaljenja zbog prekida prijašnje veza, čak iako nema razloga za nezadovoljstvo u sadašnjoj vezi.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas ćete otkriti novi izvor snage u sebi. Shvatiti ćete da vam ne treba ničija pomoć u rješavanju problema s kojima se suočavate. S lakoćom ćete se nositi sa svime sami, jer u vama je golem izvor snage na koji se možete osloniti.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Vrijeme je za donošenje odluka. Prethodnih dana brinuli ste se zbog određenih problema. Donošenje odluke činiti će se teško, ali srce će vas voditi u pravom smjeru. Razmislite o onom što želite, ne o onom što morate napraviti i samo slijedite svoje srce.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete biti ozbiljni i usmjereni na praktične stvari. Optimistični ste i spremni na izazove. Netko blizak vama biti će zabrinut zbog vaših planova i ciljeva. Toj osobi sve detaljno objasnite. Mogli bi upoznati nove osobe. Budite ljubazni prema svima.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Puno ste se posvetili poslu i danas će se pokazati rezultati. Možete očekivati nagradu, dodatak na plaći ili dar. Može vam biti ponuđena prilika za dodatnu zaradu koju niste očekivali. Iako to nije nešto veliko, ipak će vam donijeti zadovoljstvo.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Ako ste sami, pažljivo promatrajte, jer danas bi mogli upoznati osobu iz vaših snova. Ovo je dan za ljubav i puno događaja je pred vama! Mogli bi dobiti dar iz nepoznatog izvora. Ako ste u vezi, očekujte ulazak u novu, bolju fazu ljubavnog života ili spoznaju da li je ta veza ono što želite.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Vaše misli okupirati će materijalna pitanja. Nemojte se prečvrsto držati za to, pustite da sve ide kako ide i ne opirite se promjenama. Vrijeme je da se osvrnete na prošlost i sagledate širu sliku vašeg ljubavnog života. Nakon analize dolazi vrijeme odluka.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Napetost će rasti tokom dana. Nemojte se predati sve dok ne obavite sve što ste zacrtali. Pobjeda ili poraz, nije važno! Ono što je važno je da date sve od sebe. Nemojte odustajati i pokušajte naći uzroke problema. Ako ste u problematičnoj vezi i ne možete prekinuti, barem recite partneru da vam treba odmak neko vrijeme.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Sve dolazi na svoje mjesto, imati ćete uspjeha u svemu što radite. Mogli bi nadoknaditi gubitke koje ste nedavno imali. Ipak, dobro procjenite nove prilike i ne ulazite u rizik. Odličan je dan za druženje sa članovima obitelji. Iako imate puno posla, odvojite vrijeme i proslavite uspjeh sa obitelji.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

U zadnje vrijeme neki od radnih kolega nisu htjeli surađivati sa vama zbog ljubomore! Ipak, nemojte reagirati, jer će to drugačije prezentirati nadređenima. Jednostavno se distancirajte od tih ljudi neko vrijeme. Ako ste u vezi, dobro razmislite što točno želite. Ako ste sami, ovo nije najbolji dan za nove veze, lako se može desiti da krivo protumačite signale.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete optimistični i motivirati ćete druge. Ovo je odličan dan za društvene aktivnosti. Mogli bi ostvariti nešto što duže vremena želite. U ljubavnom životu očekujte zanimljive događaje i promjenu. Možda ćete na drugačiji način promatrati voljenu osobu ili bolje shvatiti njene želje.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas se trebate družiti sa drugima više nego prije. S lakoćom ćete se koncentrirati i analizirati razna pitanja. Ostvariti ćete promjene u načinu života i u poslu. Neizostavan dio napretka dolazi kroz komunikaciju sa drugima. Ne odustajte od zacrtanih ciljeva.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas je svaki osjećaj i doživljaj pojačan. I ljubav i mržnju osjećati ćete snažnije. Odličan je period da pokažete svoje talente, kao i za kreativne aktivnosti. Zbog toga ćete možda morati otkazati obiteljske planove, ali ako se posvetite poslu, ostvariti ćete napredak. Otvoriti će vam se vrata promjenama koje niste mogli niti zamisliti.

 

 

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT