Dnevni horoskop 13.03.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Venere i Saturna obično za sobom povlači neočekivane događaje ali stvara i predispozicije za iniciranje dramatičnih promjena. Ovaj isti planetarni aspekt odgovoran je za osjećaj nostalgije prema ljubavnim vezama iz prošlosti. Dobro razmislite o tome želite li se doista vraćati na staro.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nemojte se uznemiravati oko nečega što ne možete mijenjati niti na to trošiti vrijeme. Imajte otvoren um i idite naprijed sa entuzijazmom. Ako malo više počnete pričati o idejama koje imate i smjeru koji ste posljednje odabrali, otvorit će vam se nova vrata u svijet koji je nešto drugačiji od ovog u kojem se sad nalazite.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Pokušajte danas ugoditi sebi ili provedite dobar dio dana sa osobom koja vam se dulje vremena sviđa i koju želite bolje upoznati. Očekuje vas promjena vezana uz financije a riječ je o pozitivnom iznenađenju. Pripazite na to gdje spremate novac jer je danas prilično velika vjerojatnost gubitka i novca i dragocjenosti.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Koliko god stvari izgledale očite i mislite da točno znate što će se slijedeće dogoditi, jedna će osoba nehotice napraviti potez radi kojeg ćete morati u zadnji trenutak uvoditi promjene. Ono na čemu radite zasad držite u tajnosti. Tajanstvenost i rad daleko od očiju drugih donijet će vam veću prednost i brži uspjeh.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Usredotočite se na to što možete napraviti za druge. Ako ponudite svoje usluge ili samo odlučite nekome nešto posuditi, počet će vam se događati lijepe stvari u vrlo bliskoj budućnosti. Oni od vas koji imaju dojam da ih nešto koči u polju financija trebaju početi razmišljati o promjeni smjera u karijeri ili čak zanimanja.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas, bez pretjerivanja, ne možete ni na koga računati. Jako je važno da ono što vam je bitno ili hitno napravite sami. U redu je zatražiti savjet ali ako tako napravite, naglasite da se samo informirate. Imajte na umu i to da će vam netko govoriti ono što misli da želite čuti a da će prava istina i dalje ostati skrivena od vas.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Postanite svjesni trenutne situacije. Nalazite se na mjestu na kojem ste glavni. Ne smijete se sad odreći moći koje imate ili popustiti pred praznim prijetnjama. Povežite se sa onima za koje mislite da vam mogu pomoći, putujte i govorite o idejama koje imate. Nemojte dozvoliti da vam privatan život utječe na produktivnost.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte dozvoliti da vas nečije lijepe riječi zavaraju i uvjere u to da nešto vrijedi više nego i sami znate da može vrijediti. Ako investirate svoj novac u nekretninu, budite pametni. Imate priliku za naučiti nešto novo. Ako danas putujete, očekujte i zanimljivo novo poznanstvo. Netko sa iskustvom dat će vam vrijedan savjet.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Malo bolje pogledajte što vam se događa u vlastitom domu. Za većinu vas je došlo vrijeme da odustanete od nečeg što vas samo usporava ili da završite odnos sa osobom koja vas stalno koči. Ostavite li nešto vremena za voljenu osobu, provest ćete strastvene trenutke koji mogu napraviti više za taj odnos nego bilo kakve riječi.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ne postoji ono što ne možete ostvariti u okruženju u kojem se trenutno nalazite pa se radije nemojte odlučiti na nepotrebno putovanje. Koncentrirajte se na ono što želite postići i onda odaberite najkraći put do uspjeha. Osoba sa kojom ste bliski otkrit će vam vrijednu informaciju koju možete iskoristiti u bliskoj budućnosti.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ostavite nešto vremena za obitelj i za osobu koju volite. U fazi ste u kojoj trebate što više odmarati, držati se vlastitog doma ali i uvesti nekoliko promjena koje će doprinijeti vašem osjećaju udobnosti i sigurnosti. Promjene koje sad napravite biti će i više nego dobrodošle a pomoći će vam i zadržati financijsku stabilnost.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte obraćati previše pozornosti na ono što vam drugi govore. Tuđe mišljenje shvatite kao pokušaj savjeta i nemojte se zabrinjavati. Radite po svom a ponudite svoju pomoć i zajednici u kojoj živite ili se usmjerite na ono u što vjerujete da može uspjeti. U ljubavi trebate biti malo ozbiljniji. Definirajte ljubavni odnos.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Trenutno imate više povoljnih mogućnosti. Slučajni susret podsjetit će vas na ideju iz prošlosti. Novac možete zaraditi samo ako se okrenete manipulaciji ali ne zlonamjernoj. Naći ćete se u situaciji da popričate sa osobom koja vam može pomoći a na vama je da na indirektan način tu osobu navedete na ono što vam treba.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT