Dnevni horoskop 13.02.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Jupitera i Merkura stvorit će predispozicije za nagle poteze uzrokovane zbunjenosti. Odgodite sve važne i veće odluke, posebno one vezane uz privatnu sferu života. Prije nego bilo što učinite radije stanite i razmislite ako treba i nekoliko puta ili se konzultirajte sa nekim za koga smatrate da je objektivan/na.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Taman kad pomislite da imate sve pod kontrolom pojavit će se dobro vam poznata osoba i pokvariti vam planove te unijeti nemir. Oni od vas koji planiraju putovanje negdje dalje, tamo će upoznati posebnu osobu koja će doprijeti do vas i emotivno i psihički. Budite otvorena uma i spontani i sve će biti u redu.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Razmislite o vlastitim emocijama a onda se potrudite da ih ne iskazujete onima za koje niste sigurni da su na vašoj strani. Pokažete li slabost pred pogrešnim osobama izgubit ćete priliku za pregovaranje. Ono što vam je danas potrebno za uspjeh je prilagodljivost. Nemojte dozvoliti da vas odgovornost udalji od onoga što želite.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Razmislite o konkurenciji koju imate i pokušajte razmišljati na njihov način a onda učinite ono za što mislite da se od vas najmanje očekuje i steći ćete zavidnu prednost. Imate disciplinu i razmišljate na jedinstven način a to će vam pomoći da stvari napravite kako spada i do kraja. Nemojte samo pretjerivati u poslu.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte očekivati da će ljudi koji su vam najbliži obaviti ono što od njih očekujete. Umjesto toga, okrenite se osobama koje mogu dobiti približno ili isto onoliko koliko vi dobivate kad završite ono što vam je bitno. Onoga trenutka kad shvatite tko zapravo može napraviti najviše za vas, shvatit ćete koliko je sve jednostavno.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Ne smijete još biti previše sigurni niti u sebe niti u konačan ishod onoga na čemu sad radite. Osobno se posvetite svakom detalju i nemojte se bojati preuzeti kontrolu nad situacijom ako vam se čini da nešto ne ide kako ste si zamislili. Nije vrijeme za povlačenje, recite jasno i glasno kako želite da stvari budu napravljene.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Osoba koju dugo znate spontano će vam u prijateljskom razgovoru ponuditi nekoliko vrijednih prijedloga i savjeta. Nemojte dozvoliti da vas uznemiri promjena planova. Umjesto toga radite sa onim sa čim možete i raspolažete a pripremite se na to da morate nešto slabije resurse iskoristiti najbolje što možete.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Prazna obećanja vezana uz novac ili uz pravno pitanje ostavit će vas sa osjećajem nedorečenosti. Napravite svoj dio dogovora i nemojte pristajati na ništa manje od onoga što smatrate da zaslužujete. Nije vrijeme za oslanjanje na druge, posebno ne u pitanjima novca ali je vrijeme da se postavite i pokažete odlučnost. 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete biti jako usmjereni osobi koja vas privlači i za koju smatrate da je kreativna i jedinstvena odnosno neobična. Nemojte odustati od namjere da tu osobu provjerite, osobito ako vam se čini da nije sve kako izgleda. Emocije vam ne smiju utjecati na odluke. Držite se svoje intuicije i detaljnije istražujte.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete upoznati sa novom situacijom a ne smijete vjerovati svemu što čujete. Netko će pretjerivati po pitanju situacije ili vlastitih sposobnosti i uvjeravati vas u to da je pretrpio/la nepravdu. Ne ulazite u tuđe bitke bez da ste čuli obje strane priče. Ako se nešto čini sumnjivo, vjerojatno onda i je. Uvedite promjenu koju želite.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Potražite ljude na koje ste se možete osloniti i okrenite se idejama koje su u prošlosti uvijek upalile. U poziciji ste da neke stvari jako zanimljivo tumačite a to vam može pomoći da se ostvarite i dođete do prilično sigurne i lagodne pozicije. Budite agresivniji u razgovoru sa drugima ali nemojte skretati previše sa teme.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nisu baš svi na vašoj strani. Jedna se osoba pravi da joj je stalo a danas će vam ponuditi nešto što ne može ostvariti. Pazite na koga računate i nemojte se nervirati kad shvatite da ono što je vama hitno drugima ne znači apsolutno ništa. Umjesto toga, preuzmite kontrolu nad vlastitim životom i pokažite da ste borac.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Vrijeme je da zaradite novac, da date nekoliko zanimljivih ponuda i da zadržite napredak koji ste do sad postigli. Fokusirajte se na ono što vi želite umjesto na ono što drugi od vas žele. Budite jako direktni a ujedno iskreni a ako pokažete okolini da imate viziju svakako ćete dobiti i podršku bez koje ne možete uspjeti.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT