Dnevni horoskop 13.01.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Sunca i Merkura promijenit će način na koji razmišljamo. Za mnoge će od nas danas život dobiti jedno novo značenje i krenuti u drugačijem smjeru. Danas nikome neće biti lako, posebice zbog smanjenih razina energije koja je potrebna da bi se obavili zahtjevniji odnosno teži poslovni zadaci.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Zašto bi se suzdržavali kad postoji toliko toga što možete reći, ponuditi drugima i napraviti prvenstveno za sebe a potom i za drage ljude iz okoline. Ako samo malo pogurate stvari, ostvarit ćete ono što ste isplanirali. Isplatit će vam se bilo kakva promjena u smislu lokacije ili posla. Razmislite o načinu na koji radite stvari.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Razmislite još jednom o nečem što ste nedavno odbili. Dan je odličan za novi hobi, početak novog projekta ili sklapanje ugovora koji nije dio vaše svakodnevice. Emotivni problem koji vas sad već pomalo i proganja možete riješiti samo ako sad postavite nova pravila i na smiren ih način raspravite sa voljenom osobom. 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Netko će vam se pokušati dodvoriti kroz prazna obećanja ili čak laži. Sami prosudite neke stvari a odluku donesite samo na temelju činjenica i to onih u koje ste sto posto sigurni. Iznenadit će vas problem sa voljenom osobom ili sa službenim partnerom/icom. Najvažnija je iskrenost stoga nemojte pretjerivati.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Imate priliku napraviti nekoliko odličnih odabira koji vas mogu dovesti do puno bolje pozicije u karijeri, u polju obrazovanja ili u ljubavnom odnosu. Prošlost morate pustiti i neke stvari započeti iznova jer se stalnim vraćanjem i preispitivanjem samo bunite i kočite. Ono što ne funkcionira zamijenite onim što vas čini sretnima.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Isplatit će vam se uključivanje u novi hobi ili novi poslovni poduhvat i to ne samo materijalno već i društveno jer ćete time steći nove bodove i nove prijatelje. Za ono što radite pokušajte pronaći druge izvore financiranja. Nemojte biti previše darežljivi i nemojte se uključivati u ništa što bi moglo nositi preveliki rizik.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Probleme u kući odnosno probleme sa nečim što je u vašem vlasništvu morate rješavati što prije kako se situacija ne bi pogoršala. Voljena će vam osoba prezentirati problem koji će na prvu izgledati prenapuhano međutim ostanite smireni i saslušajte u čemu je problem kako bi mogli izvući ono što je rečeno između redaka.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete uploviti u jedan onako nerealan svijet vlastitih snova ali je to u ovom periodu normalno i čak poželjno. Ljubav je u usponu isto kao i putovanja stoga se potrudite da što više stvari radite sa voljenom osobom kako bi se povezali i učvrstili odnos. Zaboravite na brige koje imate i uživajte u trenutku.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas možete ostvariti veće pomake u svemu što radite stoga nemojte dozvoliti da vam netko nameće nešto što vam nije u interesu. Isto tako, nemojte raditi stvari koje vam sad nisu prioritet. Dogovorite nekoliko bitnih sastanaka ili privatnih, neformalnih susreta kako bi uvjerili druge da vam daju podršku za dalje.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Budite danas jako oprezni. Taman kad ćete misliti da ste sve obavili i da imate sve pod kontrolom, netko će doći i pokušati vam izmaknuti stolicu na kojoj sjedite. Nemojte riskirati sa odlukama o putovanju a ako putujete onda pripazite što govorite nepoznatim ljudima. Morate biti općenito oprezniji u životu. 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Slijedite svoje srce i radite ono što vas uzbuđuje i veseli umjesto da ste držite one stare rutine koja vas polako psihički sve više iscrpljuje. Za oko će vam zapeti nova opcija i to samo zato što je drugačija, neobična i predstavlja izazov. Malo istražite o čemu se radi ali nemojte isključivati niti jednu mogućnost.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete se bit sposobni uozbiljiti u svim životnim poljima pa to pokušajte maksimalno iskoristiti, posebno pred onim ljudima koje ste navikli na svoju zabavnu i opuštenu stranu a za koje i vi sami vidite da to iskorištavaju. Diskutirajte o ljubavnom odnosu, o planovima za budućnost i svemu što vam djeluje nesigurno.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Napravit ćete korak naprijed a onda nažalost dva unazad, posebno ako niste bili direktni sa okolinom i do kraja točno pojasnili na čemu radite ili čije ideje koristite. Budite potpuno iskreni jer će netko pokušati stopirati sve što trenutno radite a otvorenost i iskrenost su vam jedino oružje kojim to možete spriječiti.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT