Dnevni horoskop 12.07.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Trigon Venere i Urana donosi određen stupanj emotivne nestabilnosti ali bez obzira koliko se situacija činila teškom, zapamtite kako uvijek postoji izlaz odnosno pravo rješenje sa kojim će svi biti zadovoljni. Danas će bitnu ulogu odigrati karizma ali je koristite oprezno jer bi lako mogli emotivno privući zauzetu osobu.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Prolazite kroz jedan teži financijski period ali ako uspijete skrenuti misli sa te vrste problema, danas ćete bit iznimno efikasni i uspješni u intelektualnim aktivnostima. Dan je odličan za aktivnosti povezane uz obrazovanje a pokušajte što više komunicirati jer ćete jedino tako saznati za prilike koje bi vas mogle jako zanimati.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Pred vama je zaposlen dan i priličan broj problema koje ćete morati riješiti. Pokušajte prije svega rasporediti vrijeme kojim raspolažete i nemojte biti tvrdoglavi. Bez obzira na to što ćete se osjećati odlično i brzo povezivati, trebate prihvatiti svaku pomoć koju vam okolina ponudi. Moguća je zarada veće svote novca.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas je jedan od onih dana kad će vam sve ići od ruke. Osjećat ćete se samopouzdano i neće vam nedostajati energije. Posebno ćete zadovoljstvo dobiti kroz intelektualne aktivnosti i društvene odnose, što znači da trebate naći balans između učenja i/ili posla i druženja sa prijateljima. Stabilni ste u svim životnim poljima.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Bit ćete puni energije a najviše ćete volje imati za fizičke napore. Trebali bi prestati podcjenjivati svoje resurse, nemate neograničeno puno vremena niti snage za bavljenje baš svim što ste zamislili a ako tako ne učinite, velika je vjerojatnost zdravstvenih poteškoća. Kroz popodne će vas netko bitan pozvati na druženje.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Bit ćete jako entuzijastični po pitanju posla i odlučni u namjeri da upravo danas dovršite što više ovotjednih zadataka (i riješite eventualne zaostatke iz prošlosti). Imate odlične šanse za dobivanje povlastica u financijskom smislu i za postizanje većeg ugleda u okolini. Uživajte u harmoniji sa voljenom osobom.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bit ćete u pokretu od ranog jutra a imat ćete volje i snage za veće napore. Nemojte podcjenjivati vlastitu snagu jer bi vas mogla dočekati neugodna iznenađenja. Popodne će većini vas doći neočekivani gosti ili poziv za obiteljsko okupljanje. Nemojte se previše zanositi prilikom komunikacije, neka drugi isto imaju riječ.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete jako dobre volje a odnosi će sa drugima biti besprijekorni. Danas imate jako lijepe šanse za uspjeh u svim kućanskim zadacima, odnosima sa ukućanima i društvenim osvajanjima. Nećete bit zadovoljni sa trenutnom financijskom situacijom ali će se ona ubrzo popraviti. Ako vas netko pozove na zabavu, prihvatite.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Vaša će se kreativnost pokazati kao vrlo korisna kada je u pitanju posao, samo pokušajte izbjegavati previše rizične šale. Planovi koje ste do sad napravili a povezani su uz novu investiciju uskoro će bit implementirani i neće trebati dugo da osjetite njihovu financijsku ulogu. Skloni ste zanemariti potrebe voljene osobe.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte bježati od problema već počnite malo više o njima razmišljati jer ćete jedino tako uspjeti riješiti nešto što vas stalno vuče u prošlost. Očekuje vas dar, dobitak od igara na sreću ili povrat dugovanja. Nemojte previše brzo potrošiti ono što dobijete. Razmislite o tome što i koliko možete investirati u životni prostor.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Velik će broj pripadnika znaka morati otići na neočekivano putovanje povezano sa poslom. Unatoč svim poteškoćama sa kojima ćete se suočiti, možete uspjeti dovršiti sve zadatke ali samo ako dio posla ponesete kući. Kroz jutarnje sate očekujte napetost sa voljenom osobom. Nemojte toliko pozornosti davati sitnicama.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete puni energije a ljudi će cijeniti ideje koje imate. Ako vas netko pozove na kraće putovanje, osobito ako je riječ o osobi sa kojom jeste ili želite biti u tajnoj vezi, trebate prihvatiti bez oklijevanja. Bez obzira na to što ćete potrošiti više novca nego sad želite, zaslužujete se odmoriti i posvetiti sebi nešto više pažnje.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Oni od vas koji su sa nekim ušli u poslovni poduhvat, sad će vidjeti rezultate svog rada. Danas ćete uspješno dovršiti nešto jako bitno što možete vrlo brzo i naplatiti. Kroz popodne će odnos sa voljenom osobom postati napet ali nemojte brinuti, netko iz obitelji će vam pomoći da prebrodite teške trenutke. Ostanite smireni.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT