Dnevni horoskop 11.08.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Sunca i Mjeseca odnosno Novi Mjesec označava početak novog životnog ciklusa. Upravo je takav početak povoljno vrijeme za započinjanje novih aktivnosti. Ukoliko ste planirali započeti novi projekt, sad je pravo vrijeme i pokrenite se što prije. Sve što danas započnete biti će više nego uspješno.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Dan je odličan za međuljudske onodse. Kroz jutarnje ćete sate najvjerojatnije sresti osobu sa kojom ste u prošlosti radili i sa kojom ste bili u jako dobrim odnosima. Otiđite sa tom osobom na kavu i razmijenite brojeve jer bi i u budućnosti mogli skupa surađivati. Vrijeme je i da riješite obiteljske probleme koje odgađate.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Dan nije povoljan za potpisivanje službenih dokumenata niti za stupanje u ozbiljnije pregovore povezane uz posao. Ideje koje imate neće biti pohvaljene niti priznate koliko bi trebale ali to neće utjecati na vaš optimizam i želju za tim da napravite nešto što će se pamtiti. Dan je odličan za izražavanje emocija.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Suočit ćete se sa poteškoćama na radnom mjestu što bi vas moglo prilično uznemiriti. Nemojte se brinuti. Situacija će uskoro biti jasnija i riješit ćete sve probleme ali samo nakon što se ostali kolege pobrinu za svoje pogreške. Kroz popodnevne će se sate velik broj vas odlučiti na promjene povezane uz putovanje sa obitelji.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

U jako ste dobroj fazi za ljubav i imate velike šanse za financijski uspjeh. Sve što danas započnete vjerojatno će se pokazati doista uspješnim i donijeti vam novac. Lijepo ćete se slagati sa boljom bolovicom ali nemojte izazivati sreću i započinjati razgovor o grijesima iz prošlosti. Ostanite realni i vjerujte samo svojim očima.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Očekuje vas harmoničan dan u smislu obitelji i vlastitog doma i bit ćete uspješni u svim kućanskim aktivnostima. Imat ćete odlične komunikacijske vještine uz pomoću kojih možete riješiti svaki problem stoga razmislite o onom što želite popraviti ili čega se želite riješiti. Dan je odličan za stvaranje planova za budućnost.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nekoliko biste puta danas mogli mijenjati planove i to radi obaveza koje će vam nametnuti netko drugi, najvjerojatnije član obitelji. Dan je povoljan za bavljenje financijskim problemima ali nemojte ići u dugove za koje niste sigurni da ćete ih moći uspješno vraćati. Slobodno se oslonite na intuiciju i donesite veće odluke.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Očekujte danas nove prilike i to one povezane uz društveni te emotivni život. Na jednoj bi zabavi mogli upoznati jako zanimljivu osobu koja će vam odmah osvojiti srce. Nemojte se zaboraviti prvo raspitati o tome je li ta osoba slobodna. Danas možete započeti i dugotrajno prijateljstvo ali i poraditi na odnosu sa rodbinom.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ukoliko ste u mogućnosti, odgodite bilo kakve poslovne aktivnosti koje imate isplanirane za danas. Niste skloni pogreškama niti krivim odlukama ali ćete prilično loše komunicirati i zato nećete moći reći što točno želite niti ćete se moći suprotstaviti tuđem mišljenju na pravi način. Obratite više pozornosti na obitelj i voljenu osobu.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Imate odlične šanse za postići uspjeh u svim kućanskim te poslovnim aktivnostima stoga je najbitnije da si odredite prioritete i napravite plan za danas. Osoba sa kojom namjeravate ući u poslovni pothvat složit će se sa vašim idejama ali samo ako uzmete njene/njegove barem u obzir. Isplanirajte dosta toga ali budite realni.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Oni od vas koji danas rade mogu očekivati opću zbunjenost i napetu atmosferu na radnom mjestu. Radi toga bi mogli napraviti i nekoliko pogrešaka, posebno ako se upustite u raspravu i dozvolite da vas netko izbaci iz takta. Više vremena trebate posvetiti razmišljanju nasamo. Pokušajte se opustiti i nešto više odmoriti.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ukoliko namjeravate posjetiti nekoga od rodbine, bolje bi bilo da to odgodite jer bi stvari mogle otići u pogrešnom smjeru i vi se jako iznenaditi. Kroz popodnevne će vam sate netko od prijatelja ponuditi poslovnu priliku. Nemojte prihvaćati odmah jer stvari nisu onakve kakvima se čine, radije uzmite par dana za odluku.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Bez obzira na to što neki ljudi od vas očekuju bavljenje kompleksnim stvarima odnosno problemima, danas morate odmoriti. Od jutra ćete bit u iskušenju za to da potrošite previše novca. Budite jako oprezni jer niste u povoljnom periodu za investicije. Veće odluke trebate trenutno donositi samo povezano uz dom i ljubav.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT