Dnevni horoskop 09.11.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Mjeseca i Neptuna povećava fizičku ali i onu emotivnu energiju. Unatoč tome bit će prisutno i loše raspoloženje a uz njega zbunjenost ali i doza bezobrazluka prilikom komunikacije. Većina će znakova danas osjetiti apatiju. Pokušajte se kontrolirati i izbjegavajte donošenje većih odluka.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Vaša će današnja zbunjenost utjecati na odnos sa prijateljima ali i voljenom osobom. Bit ćete pretjerano osjetljivi a velike su šanse za to da ćete pogrešno razumjeti što vam drugi govore. Odgodite one sastanke koje smatrate dugoročno bitnima za karijeru. Uzmite u obzir savjet nekoga iz rodbine, ne oslanjajte se na intuiciju.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Uznemirit će vas neuspjeh povezan uz nedavni poslovni pothvat. Nemojte ništa forsirati jer ćete se na kraju samo osjećati iscrpljeno i nećete se više moći fokusirati na ono bitno. Nedostajat će vam danas osjećaja za razumno razmišljanje pa bi bilo dobro da se klonite donošenja većih odluka. Provedite vrijeme sa obitelji.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ako ste zauzeti danas možete očekivati odličan odnos sa voljenom osobom. Imat ćete više prilika za zajedničko provođenje vremena a ako se opustite mogli bi doći i do ozbiljnijeg razgovora povezanog uz budućnost. Velike su šanse za to da ćete dogovoriti i kraće zajedničko putovanje. Nemojte kupovati vrijednije stvari za dom.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Od jutra ćete biti previše osjetljivi, nećete se moći koncentrirati pa samim time nećete moći ni donijeti najbolje odluke. Izbjegavajte danas bilo kakve investicije i poslovne dogovore kao i sve one aktivnosti koje predstavljaju veći izazov i zahtijevaju veće napore. Držite se rutine i pokušajte nešto više odmarati.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas nećete biti u najboljim situacijama i to najviše zahvaljujući financijskoj ograničenosti. Koliko god situacija sa novcem nije zadovoljavajuća, nemojte posezati za zaduživanjem jer ćete uskoro imati priliku za dobru zaradu. Budite osoba koja jeste, nemojte pokušavati druge impresionirati sa novcem koji nemate.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kroz jutro ćete biti dosta zbunjeni što će se odraziti najviše na vašem odnosu sa kolegama na poslu. Pokušajte pronaći mjeru, saslušajte što vam drugi govore i ako možete, dajte savjet. Ako vam danas netko ponudi priliku za dodatnu zaradu nemojte odmah prihvatiti. Trebali biste prvo upitati voljenu osobu za iskren savjet.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Izbjegavajte danas preuzimanje bilo kakvih rizika. Nećete biti u najboljoj intelektualnoj ali ni fizičkoj formi, moguće su i povrede prilikom fizičkog rada te intenzivnog bavljenja sportom. Moguća je rasprava sa starijom muškom osobom koja će vas pokušati navesti na drugačije razmišljanje. Budite strpljivi ali i direktni.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ujutro će se dogoditi nekoliko stvari radi kojih ćete mijenjati današnji dnevni raspored. Najbitnije je da imate situaciju pod kontrolom i da posložite prioritete. Velike su šanse za to da ćete danas upoznati osobu koja će vam pomoći u karijeri. Bilo bi dobro kad bi odmah danas skupa proveli nekoliko sati i razmijenili iskustva.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Iscrpljeni ste i mogli bi se upravo radi toga suočiti sa zdravstvenim poteškoćama. Trebate manje raditi a više odmarati jer osim što vam se nakuplja umor, gubite objektivnost i mogli bi napraviti veliku pogrešku. Kroz večernje će vas sate netko od prijatelja pozvati na druženje. Prihvatite to ali nemojte konzumirati alkohol.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas će vas razočarati osoba kojoj vjerujete i koju smatrate pravim prijateljem. Pokušajte ne zaključivati unaprijed jer se radi o nesporazumu koji možete riješiti samo ako smireno zatražite objašnjenje. Poslijepodne ćete biti jako dobre volje a velike su šanse za to da ćete večernje sate provesti u društvu simpatije.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Imat ćete dojam kako vam ništa ne ide od ruke. Najbolje što danas možete napraviti je zapravo povući se i odmoriti jer bi mogli pogriješiti prilikom procjene ne samo situacija nego i osoba. Nemojte ništa forsirati, neke će se stvari dogoditi spontano i bez vaše intervencije. Ako možete isplanirajte putovanje sa obitelji.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete imati odlične planove a bit ćete i uporni u namjeri da dovršite ono što ste davno započeli. Možete očekivati telefonski poziv od nekoga tko živi daleko, velike su šanse da će vas to uznemiriti, posebno ako je riječ o ljubavnoj vezi na daljinu. Prije nego se odlučite na putovanje, razmislite o tome je li ono potrebno.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT