Dnevni horoskop 07.12.2018.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Sunca i Mjeseca poznatija pod nazivom Nov Mjesec, označava početak novog životnog ciklusa. Upravo je taj novi početak idealan za započinjanje novih aktivnosti. Ukoliko ste tako nešto planirali, sad je pravo vrijeme pa se aktivirajte. Sve što danas započnete pokazat će se kao vrlo uspješno i unosno.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Današnji dan nije najpovoljniji za potpisivanje službenih dokumenata pa se pokušajte kloniti takvih aktivnosti. Ljudi neće cijeniti vaše ideje onako kako bi trebali ali nemojte dozvoliti da se to odrazi na vaš optimizam i želju za obnovom. U odličnom ste periodu za povlačenje poteza na ljubavnom polju te za kućanske aktivnosti.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Dan je pogodan za sve vrste društvenih aktivnosti. Kroz jutro ćete slučajno sresti osobu sa kojom ste radili u prošlosti. Prihvatite poziv za kavu jer ćete se odlično zabaviti a usput i saznati zanimljive informacije. Pravo je vrijeme za rješavanje dugo odgađanih obiteljskih problema. Uzmite u obzir potrebe svih članova obitelji.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dosta će vas uznemiriti poteškoće na radnom mjestu ali se danas sa njima morate suočiti. Nemojte se previše brinuti. Situacija će se raščistiti uz pomoć kolega i uskoro ćete se smijati onom što se dogodilo. Poslijepodne će većina vas donijeti odluku o promjenama stanovanja. Obitelj će pozdraviti vašu ideju i dati vam podršku.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Dan je odličan za ljubavno polje a imate i odlične šanse za značajniju zaradu. Ono što danas započnete pokazat će se kao vrlo uspješno a može vam donijeti i financijsku korist u vrlo kratkom periodu. Lijepo ćete se slagati sa okolinom pa bi trebali popraviti odnose koje smatrate nestabilnima. Ostanite realni i budite samouvjereni.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Ugodno ćete se osjećati i biti zadovoljni harmonijom unutar doma. Danas su vam posebno naklonjene kućanske aktivnosti. Komunikacijske će vam vještine biti odlične i uz pomoć njih možete riješiti bilo kakav problem iako ih danas ne bi trebalo biti. Dan je odličan za stvaranje planova za budućnost. Slobodno se oslonite na intuiciju.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nekoliko ćete puta mijenjati dnevni raspored. Kroz jutro ćete morati obaviti nekoliko neočekivanih obaveza koje nisu povezane direktno sa vama nego sa članom obitelji. Usredotočite se danas na financije, razmislite o tome kako možete poboljšati trenutnu situaciju. Prilikom donošenja većih odluka oslonite se na intuiciju.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Očekujte nove prilike, posebno one povezane sa društvenim te emotivnim životom. Ukoliko prihvatite poziv na zabavu, možete očekivati novo poznanstvo sa vrlo zanimljivom osobom koja će vas privući na prvi pogled. Romantika nije u pitanju a isto tako možete danas započeti dugotrajno prijateljstvo. Očekujte goste.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Odgodite sve poslovne sastanke koje ste planirali za danas jer su mogući veći problemi prilikom komunikacije a nesporazume nećete moći riješiti u kratkom roku. Pokušajte više pozornosti obratiti na obitelj. Ukoliko u skorije vrijeme planirate putovanje, danas započnite sa pripremama. Ne obraćajte pozornost na tračeve.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas možete uspjeti u svim kućanskim te poslovnim aktivnostima. Kolege na poslu i nadređeni spremni su vam dati podršku te se složiti sa svim idejama koje imate i promjenama koje mislite uvesti. Jedini je uvjet da uvažite i tuđe mišljenje. Kroz jutro bi se mogli uključiti u više aktivnosti istovremeno, pripazite na detalje.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas očekujte odlične međuljudske odnose pa pokušajte poraditi na odnosu sa osobama koje su vam najbitnije. Na poslu očekujte opću zbunjenost i nešto napetiju atmosferu. Izbjegavajte kontroverze i žustre rasprave jer vas jedino to može dovesti do pogrešaka. Posvetite više vremena opuštanju i odmaranju.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ukoliko ste danas planirali posjetiti nekog od rodbine, radije to odgodite jer bi sve moglo otići u pogrešnom smjeru. Poslijepodne će vam netko ponuditi dodatan izvor zarade. Nemojte donositi naglu odluku jer bi se mogli precijeniti. Ponuda nije onakva kakva se čini na prvi pogled ali to morate sami istražiti pa odlučiti.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Bez obzira na posao koji vas danas očekuje i probleme koje mislite rješavati, danas se trebate više odmarati. Kroz jutro ćete biti u iskušenju za to da potrošite veću svotu novca. Budite oprezni jer dan nije povoljan za bilo kakve investicije. Kod kuće vas očekuju veće promjene ali vam sve idu u prilog. Razgovarajte sa voljenom osobom.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT