Dnevni horoskop 07.12.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Trigon Mjeseca i Venere povećat će značaj ljubavi i ljubaznosti. Svi ćemo više biti usmjereni na ono emotivno u nama i u drugima te se više posvetiti odnosu sa voljenom osobom ali i sa onima koji su nam pri srcu. Danas će prevladavati ljubaznost.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Morate se pobrinuti za vlastito zdravlje i općenito svoju dobrobit i to uz pomoć ispravne prehrane i fizičke aktivnosti. Izbjegavajte danas druženje sa negativnim osobama ili onima za koje znate da će u svemu prvo tražiti mane. Okružite se progresivnim osobama koje su entuzijasti poput vas.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas ćete se suočiti sa pričljivom osobom koja će vas uvjeravati u velike stvari. Nemojte dati da vas to zavara, ta osoba gleda samo vlastiti interes. Imate bolju kontrolu nad načinima na koje možete zaraditi novac ili dobiti ono što želite stoga nemojte financije prepuštati drugima. Činite ono što danas želite.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Držite se onih prijatelja koji dijele sa vama iste ili slične interese. Kod kuće možete očekivati probleme ukoliko ste izbjegavali razgovore ili čak pojedine članove obitelji kroz zadnjih nekoliko dana. Pobrinite se, prije nego navečer izađete sa prijateljima, za to da obavite sve kućanske obaveze.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete bit odličan domaćin stoga otvorite vrata svog doma i pozovite u goste obitelj ili prijatelje. Ako ste nadređena osoba, isto napravite na radnom mjestu. Pozovite ljude i iznenadit ćete se koliko ćete novih informacija tako prikupiti. Mnogi od vas, nakon što nešto otkriju, odlučit će se potpuno mijenjati planove.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Pred vama je mentalno težak i izazovan dan. Što god radili stalno ćete sebe preispitivati i misliti da ste mogli puno bolje. Nemojte prema sebi biti previše strogi. Ako preuzmete na sebe previše ili pokušajte svemu pristupati sa jednakom pažnjom prebrzo ćete se iscrpiti a to znači i probleme sa zdravljem.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

To što se osjećate anksiozno kada je u pitanju vaša budućnost, danas je potpun gubitak vremena jer ne možete ništa konkretno poduzeti. Krenite dalje, maknite misli sa problema, izađite van i družite se sa ljudima koji su vam inspiracija. Razgovori koje ćete imati oblikovat će vaše slijedeće, uspješne, poteze.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Sve bi trebalo ići po planu, osim ukoliko ste ipak nekom otkrili tajne informacije. Razmislite o opcijama koje trenutno imate u polju karijere i isplanirajte potez kojim ćete povećati mjesečne prihode. Više novca pomoći će vam i u psihičkom smislu jer ćete se opuštenije nositi sa obavezama ali i lakše planirati što ćete dalje.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete imati nekoliko zanimljivih prijedloga pred sobom. Uključite se u one aktivnosti koje vas mogu dovesti do nečeg što je kreativno i što će barem neko vrijeme okupirati vašu pažnju. Imate dovoljno talenata i vrijeme je da ih iskoristite na pravi način. Večer provedite u razmišljanju o budućnosti.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Možete zaraditi novce sve dok ste u korak sa dešavanjima i pratite situaciju oko sebe. Nemojte prestati istraživati i raditi nove strateške planove. Bilo kakva nagla odluka sigurno neće donijeti rezultate kakvima se nadate. Nemojte vjerovati onom što drugi govore, naučite samostalno razmišljati. 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Što ćete se više danas uključiti u poslove zajednice, to će vam biti veće šanse da u skorom roku napravite odličnu i isplativu financijsku investiciju. Pogledajte malo oko sebe i ubrzo ćete vidjeti priliku koja je drugima promaknula. Dan će biti ispunjen romantikom i to posebno u kasnovečernjim satima.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Trebali biste malo urediti životni prostor. Osjećat ćete se puno bolje kad konačno znate gdje vam stvari stoje. Naravno da ćete biti i efikasniji i u konačnici imati puno više vremena. Organizacijske sposobnosti danas će odigrati veliku ulogu u poslovnom smislu. Oni od vas koji planiraju kraće putovanje, ugodno će se iznenaditi.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Pozovite prijatelje, rodbinu ili drage susjede na večernje druženje. Saznat ćete nešto o poslu ili dogovoru koji vas dulje vremena zanima i to će vam donijeti prednost. Izbjegavajte bilo kakve teže poslove, posebno one fizičke, jer je visok rizik od tjelesnih povreda što vas svakako može usporiti pa i unazaditi financijski.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT