Dnevni horoskop 06.12.2018.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Merkura i Mjeseca donosi bujnu maštu koja će se umiješati u inicijative te donošenje odluka. Svi ćemo biti previše optimistični te pretjerivati kada su u pitanju emocije. Nemojte donositi velike odluke a sve značajnije poslovne aktivnosti odgodite bez obzira na to što smatrate da je neki plan bez mane.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas ćete biti pomalo nervozni pa bi radi toga mogli doći u iskušenje za to da otkažete bitnu privatnu posjetu što može naljutiti voljenu osobu. Nemojte biti loše volje. Ako je neki poslovni projekt i propao, uvijek postoje druge mogućnosti. Ostanite smireni i držite se rutinskih aktivnosti koje ne predstavljaju nikakav izazov.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Bit ćete dosta zabrinuti po pitanju financija te skloni zanemariti odnos sa voljenom osobom. Upravo ćete radi toga dobiti poneku kritiku a ukoliko je odnos već bio napet, očekujte ignoriranje i prekid komunikacije. Poslijepodne će vas netko pozvati na zabavu. Ako uspijete zaboraviti na brige, odlično ćete se zabaviti.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas nećete biti raspoloženi za komunikaciju pa bi tako bilo najbolje odgoditi sve bitne razgovore, osobito poslovne sastanke i pregovore. Nije dobro vrijeme za donošenje poslovnih odluka. Previše ste optimistični i nećete vidjeti detalje koji su u ovom slučaju jako bitni. Pokušajte raditi ono što vas opušta i odmorite se.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Imate jako dobre šanse za uspjeh u svim kućanskim aktivnostima. Danas ćete stići obaviti sve što ste naumili ali samo ako bolje rasporedite vrijeme kojim raspolažete. Odgodite donošenje poslovnih odluka, prosječna će vam se ponuda činiti kao prilika života a ako pristanete promaknut će vam nešto još bolje. Posvetite se sebi.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Pokažite kako imate kreativnosti ali i stav. Danas možete riješiti većinu poslovnih problema pa bi bilo dobro krenuti redom i prvo riješiti zaostatke. U ljubavi očekujte pozitivna dešavanja, razgovor ne trebate pokretati prvi jer će to napraviti druga strana. Klonite se tračeva i nemojte kritizirati druge ako su u pitanju sitnice.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kroz jutro ćete bit skloni sanjarenju. Pokušajte biti oprezni i nemojte se baviti aktivnostima koje zahtijevaju povećanu koncentraciju i pozornost za detalje. Pažljivo birajte riječi, imat ćete poteškoća u komunikaciji a nešto što kažete spontano moglo bi ispasti pogrešno shvaćeno te naljutiti osobu koja vam je jako bitna.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Suočit ćete se sa emotivnim problemima i radi toga biti mrzovoljni. Ostanite smireni i nemojte ih niti pokušavati danas riješiti. Trebate nešto vremena odvojiti za razmišljanje, poslijepodnevne sate zato provedite u ugodnoj atmosferi ali nasamo. Nemojte biti previše ponosni niti tvrdoglavi i postići ćete ono što želite.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Očekujte neočekivano. Pripremite se na to da vam današnji dan nosi više izazova. Neki će od vas tako u vrlo kratkom roku morati na kraće putovanje. Voljena će osoba biti vrlo uznemirena zbog promjene planova ali ne smijete gubiti previše vremena na objašnjavanje. Uz pomoć strpljenja i smirenosti možete izbjeći svađu.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Neki će od vas danas otkazati obiteljsko putovanje iz financijskih razloga. Koliko god to bila teška odluka, imajte na umu kako morate u ovoj fazi raspolagati isključivo sa novcem koji je trenutno u rukama. Voljena će osoba biti uznemirena a vaša objašnjenja možda neće biti dovoljna. Lijepa vas riječ može daleko odvesti.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Do podneva ćete se uznemiriti radi pogrešne i brze odluke poslovnog partnera ili nekog od kolega. U pravu ste što se ljutite ali bi trebali nastupiti smireno jer ćete u suprotnom samo pogoršati situaciju. Opustite se i zaboravite na brige jer je zadnje što vam sad treba još i svađa u obitelji. Pokažite emotivnu stranu.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

U poslijednje vrijeme najviše truda ulažete u potragu za dodatnim izvorom prihoda a danas ćete osjetiti iscrpljenost i zasićenje. Budite strpljivi i nemojte neke stvari forsirati, taman kad prestanete nešto tražiti, ono će vam doći samo. Netko će vam od bliskih prijatelja dati vrijedan savjet ali nemojte zaljučivati unaprijed.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Kroz jutro ćete biti skloni sanjarenju pa ćete tako zanemariti veći zadatak sa kojim bi se trebali pozabaviti što prije. Ako vam netko prigovori, ispričajte se i recite iskreno da ste zaboravili. Nije dobro vrijeme za započinjanje novih aktivnosti jer bi mogli donijeti skroz krivu odluku. Prihvatite pomoć voljene osobe.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT